Samarbeidspartnere

Vi er stolte at store og etablerte aktører ønsker å samarbeide med FRAM Fondene. Nordnet og Skandiabanken er de største internettbankene i Norge og alle deres kunder kan fritt spare i både FRAM Global og FRAM Kombinasjon fra deres hjemmesider.


Sparebanken Øst

Sparebanken Øst ble etablert i 1843 og er en av Norges største alliansefrie sparebanker. Vår målsetting er å gi mer personlig service til dem som ønsker det, da vi tror det er mange som ikke er komfortable med den elektroniske banken alene. Dersom du har lyst til å bli bedre kjent med oss tar vi gjerne en prat for å gi deg råd om din økonomi. Vi har hovedkontor i Drammen, og over 20 kontorer i Oslo/Akershus, Buskerud, Østfold og Vestfold.
Les mer på oest.no


Skandiabanken

Skandiabanken er en internettbasert bank med et fullverdig tilbud av tjenester for bank, sparing og lån. Selskapet ble etablert i 2000 og har i dag 360.000 aktive kunder. Alle disse kan i dag spare i FRAM Fondene via Skandiabankens nettsider. Skandiabanken er en norsk filial av svenske Skandiabanken og har i dag 180 årsverk.
Les mer på Skandiabanken.no

Nordnet

Nordnet er Norges største internettmegler av aksjer og tilbyr mange hundre fond fra nærmere 40 ulike forvaltere. Foruten sparing på vanlig verdipapirkonto, tilbyr Nordnet også Unit Link – produkter som Investeringskonto og IPA.Nordnet har over 50.000 aktive kunder og er en filial av svenske Nordnet Bank AB. Alle Nordnets kunder kan fritt spare i FRAM Fondene direkte fra Nordnets hjemmesider.
Les mer på Nordnet.no

Smartere Pensjon og Sparing AS

Selskapet er tilknyttet agent til FRAM Fondene AS. Samarbeidet baserer seg på en felles forståelse av at en verdibasert forvaltningsfilosofi vil levere den beste avkastning over tid. Produktutvalget passer meget godt til å nå et felles mål – en profesjonell forvaltning av dine verdier.
Les mer om Smartere Pensjon og Sparing AS